14 dagen bedenktijd

Het kan voorkomen dat jouw bestelling niet naar wens is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw bestelde producten gemakkelijk en snel binnen 14 dagen retour aan te melden. Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag (incl. verzendkosten) binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending is terugbetaald.

Stappenplan retourzending

Ons retourproces voor DHL en PostNL zendingen is heel simpel! Volg onderstaande stappen en binnen afzienbare tijd is je retour klaar voor verzending. 

  1. Ga naar onze retourportaal en vul jouw bestelnummer en postcode in;
  2. Doorloop de stappen in de retourportaal. Laat ons weten welke producten je wil retourneren, waarom je deze wil retourneren (niet vereist) en bij welk pakketpunt je deze wil afgeven;
  3. Verpak het artikel (wanneer mogelijk) in de originele productverpakking. Sluit de verpakking zorgvuldig en goed af;
  4. Plak het retourlabel over het originele verzendlabel. Zorg ervoor dat in ieder geval de streepjescode van het oude verzendlabel niet zichtbaar is;
  5. Geef het (brievenbus)pakket af bij het gekozen pakketpunt.

Kosten

Retourkosten voor standaard DHL/PostNL zendingen zijn voor eigen rekening en bedragen € 5,25 voor Nederland en € 5,95 voor België. Dit bedrag wordt verrekend op het moment dat je jouw retourzending aanmeldt via onze retourportaal.

Schade aan product(verpakking)

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij checken alle producten voordat we deze verzenden en retour ontvangen. Het kan voorkomen dat tijdens het vervoeren en bezorgen schade wordt toegebracht aan het product of de verpakking. Ontvang je een incomplete bestelling of een bestelling met (aantoonbare) schade? Neem dan direct contact met ons op.