Direct naar video

Een weerstandsband hebben is leuk, maar deze vervolgens ook efficiënt gebruiken is nog veel belangrijker. Eén van de grootste voordelen van een weerstandsband is dat er oneindig veel oefeningen en variaties mogelijk zijn. Afhankelijk van jouw trainingsdoelen train je jouw billen, benen, rug, borst en buikspieren. Met de unieke, lange weerstandsband of booty bands van FITELASTIX® stel je de perfecte workout samen. Een workout met efficiënte weerstandsband oefeningen voor vrouwen die al snel resultaat zullen laten zien.

Oefeningen voor vrouwen met lange weerstandsband

De lange weerstandsband van FITELASTIX® is uniek en is al voor duizenden vrouwen de nummer één workout tool. Wil jij jouw benen, billen, buik en rug trainen? Dat dachten we al! Dit zijn, naast de borstspieren, namelijk de meest populaire spiergroepen bij workouts voor vrouwen. De lange FITELASTIX® weerstandsband van stof is uitermate geschikt voor deze spiergroepen.

Op basis van de meest favoriete en efficiënte oefeningen voor onze FITELASTIX® gebruikers, hebben we een ‘WOMEN’S FAVORITES BAND WORKOUT’ samengesteld. In onderstaande video staan zes weerstandsband oefeningen voor vrouwen die je in jouw workouts niet mag missen. Aan de hand van deze video kun je jouw onderlichaam trainen binnen 45-60 minuten.


Booty Bands voor leg day oefeningen vrouwen

Booty bands… vast wel eens van gehoord? Of misschien heb je al een set thuis liggen? Hoe dan ook, zorg ervoor dat je deze weerstandsbanden bij jouw workouts gaat gebruiken. In tegenstelling tot de unieke, lange weerstandsband van FITELASTIX®, zijn de booty bands al veel populairder. Deze worden wereldwijd door vrouwen gebruikt om de billen en benen te trainen.

Er zijn via het internet veel variaties en trainingen met de booty bands te vinden. FITELASTIX® heeft de zes meest efficiënte booty band oefeningen voor je verzameld. Zo hoef je zelf niet eindeloos te blijven zoeken en proberen.

Complete workout met weerstandsband voor vrouwen

Hebben we - en indirect onze FITELASTIX® gebruikers - je kunnen inspireren? Mooi zo! Dan is het nu tijd om jouw workout met weerstandsbanden samen te stellen. Kies de oefeningen die het meest bij jouw wensen passen. Wij raden aan om…

  • twee á drie keer per week te trainen;
  • per workout 5-6 oefeningen uit te kiezen;
  • iedere oefening drie of vier keer (3-4 sets) uit te voeren;
  • per set 8-12 herhalingen uit te voeren.


SUCCES!
💪

Alle blogs bekijken

Gebruik FITELASTIX® weerstandsband in sportschool

Een weerstandsband is heel handig en bruikbaar in de sportschool. De mogelijkheden zijn heel divers en een fitness elastiek biedt progressieve weerstand.

Oefeningen voor rug met FITELASTIX® weerstandsband

Wil je jouw verschillende spiergroepen in de rug trainen? Wat je doel ook is, een weerstandsband helpt je fitter en sterker te worden, of te herstellen van een blessure.